New entrance, St Williams Church, Sheffield

An architect design scheme to improve the entrance, lobby and internal space of this well attended Sheffield community church.

Spacestudio have been appointed architects on a number of church building projects in the Diocese of Hallam. This scheme was for St Williams situated in the south-west of Sheffield.

After listening closely to our clients requirements, we designed an understated and refined reconfiguration of the church's entrance; this in-turn achieved the desired improvement in the internal circulation space.

Architectural Sector: Social
Service: architectural and interior design, planning submission and building regulations drawings.
Architectural Features:
New entrance doors
Traditional copper trimming
Matching of existing metrials.